Electro Duyckers BV
Molensingel 69
6229 PC Maastricht

T. 043-365 22 10
F. 043-365 25 05
M. electro@duyckers.nl

Data en Telefonie

Electro Duyckers BV legt uw infrastructuur aan volgens diverse bekabelingsconcepten van meerdere bekende toeleveranciers; wij kunnen naar wens uw netwerkbekabeling certificeren conform de normen van deze toeleveranciers met volledige garantie.

Wij verzorgen zowel grote als kleine data-netwerken.

 

Categorie 5E (enhanced)

Voor de aanleg van installaties die aan de nieuwste standaarden moeten voldoen; gegarandeerd geschikt voor alle protocollen en apparatuur voor databekabeling.

Cat 5E is geschikt voor gigabit ethernet en wordt derhalve standaard door Electro Duyckers BV in zowel woonhuizen alsook bedrijfsnetwerken toegepast.

 

Categorie 6 & 6A

Categorie 6A is momenteel het hoogste niveau in koperbekabeling, waarmee u de komende jaren ruim vooruit kan; dit systeem heeft een enorme potentie en levert ruim voldoende capaciteit voor alle denkbare toekomstige toepassingen, de zekerheidsmarge is zeer ruim.

 

Categorie 7

Categorie 7 is een systeem waarbij over een kabel gelijktijdig meerdere signalen kunnen gaan; een systeem voor bedrijfsmatige toepassingen.

 

Uiteraard verzorgen wij tevens alle mogelijke datapatchkasten alsook wifi netwerken; graag adviseren wij u verder in deze.