Electro Duyckers BV
Molensingel 69
6229 PC Maastricht

T. 043-365 22 10
F. 043-365 25 05
M. electro@duyckers.nl

Domotica

Electro Duyckers BV is de aangewezen partner voor zowel de levering en montage alsook het advies en volledig ontwerp van uw compleet domotica systeem; sedert jaar en dag is de moderne electrotechnische installatie een specialisme van onze onderneming.

 

Domotica heeft als hoofddoel het wooncomfort danwel gebruiksgemak te verhogen, dit in combinatie met een besparing op het energiegebruik. Om dit te realiseren wordt ervoor gezorgd dat alle installaties en systemen in een woning of bedrijfsgebouw op een slimme manier met elkaar communiceren en samenwerken.

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is sterk in opmars; al bij het ontwerp zal Electro Duyckers BV u adviseren over de tal van mogelijkheden in deze.

 

 

 

Allereerst wordt gekozen voor een KNX/EIB systeem, een bewezen systeem met een wereldwijd aanvaarde norm; betrouwbare partner in deze is onze huisleverancier Gira. De bediening vindt plaats middels tastsensoren en touchscreens, eventueel naar wens van de opdrachtgever aangevuld met i-pads en i-phones, welke besturingscommando's verzenden over de busleiding naar bijvoorbeeld verlichting, gordijnen, zonnewering, warmtepomp, alarminstallaties en overige electrische apparatuur in de woning. Ook een home entertainment systeem kan in deze techniek worden geïntegreerd; de bediening voor het geheel blijft uitermate eenvoudig en overzichtelijk, dus optimaal bediencomfort.

 

Graag adviseren wij u verder in deze, wij nodigen u uit om de vele mogelijkheden in deze voor uw project cq woning in een persoonlijk onderhoud nader toe te lichten. Reeds vele tevreden opdrachtgevers gingen u bij onze domotica-systemen voor.