Electro Duyckers BV
Molensingel 69
6229 PC Maastricht

T. 043-365 22 10
F. 043-365 25 05
M. electro@duyckers.nl

Licht- en Krachtinstallaties

Zonder electrotechniek staat alles stil; als gecertificeerd electrotechnisch installatiebedrijf verzorgd Electro Duyckers BV al decennia lang de meest uiteenlopende elctrotechnische installaties.

 

Woningbouw

Electro Duyckers BV realiseert electrotechnische installaties in woningen van alle omvang; van projectmatige koopwoningen, particuliere bouwwerken tot uiterst luxe villaprojecten kunt u bij ons terecht.

Met vooraanstaande architecten en bouwkundige opdrachtgevers realiseerden wij reeds vele projecten, eveneens voorzien van domotica, een van onze specialismen. Wij staan u terzijde vanaf ontwerpfase tot aan eindoplevering, zowel voor nieuwbouw alsook renovatie van uw huidige woning. Graag adviseren wij u verder.

 

Utiliteitsbouw

Electro Duyckers BV is ook uw betrouwbare partner voor de electrotechnische installaties betreffende kantoren en bedrijfsgebouwen, detailhandel, horecaobjecten, overheidsinstellingen alsook zorginstellingen, zowel nieuwbouw als renovatie. Door een aantal disciplines te combineren (electrotechnisch, inbraak- en ontruimingsinstallatie, data-installatie en verlichting) in combinatie met gedegen advies en goede engineering kunnen wij de opdrachtgever in deze ontzorgen. Wij bieden in deze een compleet dienstenpakket aan.

 

Industrie

Daarnaast is Electro Duyckers BV voor een aantal vaste opdrachtgevers eveneens actief in de industriële electrotechniek. Door garant te staan voor een veilige en adequate aanpak en uitvoer zonder onnodige verstoring van het bedrijfsproces hebben wij ook in deze sector onze sporen ruimschoots verdient. Jarenlange samenwerkingsverbanden bepalen dat onze technici met de electrotechnische installatie in deze door en door vertrouwd zijn, waardoor uiterst efficiënt en economisch te werk gegaan kan worden.