Electro Duyckers BV
Molensingel 69
6229 PC Maastricht

T. 043-365 22 10
F. 043-365 25 05
M. electro@duyckers.nl

Deurvideo- / Intercomsystemen

Electro Duyckers BV is totaalleverancier van de meest uiteenlopende deurvideo- en intercomsystemen; toeleveranciers in deze zijn o.a. Siedle, Atea Siemens, Urmet, Comelit, Tiqui en vele andere producenten. Voorafgaande aan de uitvoer wordt een grondige inventarisatie gemaakt van uw wensen en eisen waarna een toeleverancier met bijbehorend systeem geselecteerd wordt; vervolgens volgt de ontwerpfase met aansluitend onze offerte in deze, welke wij uitgebreid zullen toelichten.

 

 

 

Het spreekt voor zich dat systemen geselecteerd worden met hoge functiezekerheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid; daarnaast wordt ten allen tijde gecontroleerd of nieuwe productgeneraties compatibel zijn met hun voorgangers danwel vervangende onderdelen gedurende lange periode beschikbaar blijven; op Electro Duyckers BV kunt u in deze vertrouwen.

 

Nieuw in het assortiment zijn de IP-bus systemen welke met o.a. domotica geïntegreerd kunnen worden; gaarne lichten wij de mogelijkheden in een nader gesprek persoonlijk toe.