Electro Duyckers BV
Molensingel 69
6229 PC Maastricht

T. 043-365 22 10
F. 043-365 25 05
M. electro@duyckers.nl

Electrische verwarming

Ook voor al uw electrische verwarmingssystemen kun u terecht bij Electro Duyckers BV; wij zijn verdeler van o.a. Magnum Heating, AEG en Stiebel Eltron

Onderstaand een kleine greep uit het complete leveringspakket:

 

·           Electrische vloerverwarmingsmat
Dit systeem is bij uitstek geschikt voor vloeren die reeds zijn afgewerkt met een dekvloer danwel om over bestaande tegelvloeren toe te passen; een snelle opwarmingstijd is hierbij gegarandeerd.

·           Electrische vloerverwarmingsfolie
Dit systeem is toepasbaar bij houten vloeren of onder laminaat gezien de uiterst geringe dikte van de folie (0,3 mm); middels de digitale klokthermostaat kan het systeem begrenst worden tot 28 ºC en is zodoende geschikt voor deze toepassing.

·           Electrische vloerverwarmingskabel
Dit systeem dient geïnstalleerd te worden voordat de afwerkvloer aangebracht wordt en kan door het aanpassen van de kabelafstand als hoofd- en bijverwarming worden toegepast. In combinatie met een intelligent-contact digitale klokthermostaat is dit systeem een uiterst energie zuinige variant.

·           Electrische plafondpanelen
De plafondstralers zijn "onzichtbaar" te plaatsen in systeemplafonds danwel middels de opbouwvariant op nette wijze onder het bestaand plafond; deze systemen zijn geschikt voor ruimtes die geen continue bezettingsgraad hebben en die in korte tijd op temperatuur gebracht dienen te worden en waar weinig tot geen wandruimte beschikbaar is.

 

·           Electrische wandpanelen
De wandpanelen zijn overal aan de wand aan te brengen en zijn in vele uitvoeringsvarianten verkrijgbaar; voordeel is de zeer korte opwarmingstijd in combinatie met het bijbehorend comfortabel en behaaglijk verwarmingsgevoel.

·           Electrische spiegelverwarming
Dit systeem omvat een warmtefunctie die op 230V bijvoorbeeld gelijktijdig met de badkamerverlichting is aan te sturen (zodat deze niet vergeten wordt); het verwarmingselement heeft een aluminium aardschild en is zelfklevend zodat deze zeer eenvoudig op de achterzijde van de spiegel kan worden aangebracht. Altijd een condensvrije spiegel.

·           Electrische handdoekradiators
Deze panelen zijn uiterst geschikt om in combinatie met een vloerverwarmingssysteem het verwarmingscomfort op de badkamer te optimaliseren; de panelen zijn in diverse uitvoeringen voorhanden.

  

Voorgenoemd is slechts een beperkte opsomming van alle mogelijkheden in electrische verwarmingssystemen; daarnaast leveren wij ook vorstbeveiligingssystemen voor (water)leidingen en hellingtrace's.

 

Graag informeren wij u verder.